F.A.Q.

Hier in de F.A.Q. kunt u de meest gestelde vragen vinden met bijbehorende antwoorden.

Wat is de levertijd?
Op dit moment streven wij ernaar om uw bestelling binnen 2 weken te leveren.

Hoe kan ik de halsomvang meten? En hoe belangrijk is het om dit goed te doen?
De halsomvang meet u op de plek waar de halsband moet komen. Dit doet u strak om de huid en dan de nekomvang + 1,5 cm te doen en deze maat dan door te geven. Het is erg belangrijk dat dit goed gebeurt, zodat u zeker weet dat het bandje past.

Hoe zit het met het uitkiezen van de kleuren?
U kunt de kleuren van de producten zelf kiezen. Dit doet u door bij het artikel op de tabblad kleuren te klikken, in het menu op kleuren te klikken of hier te klikken. Hier vind u alle kleuren waar die wij standaard in ons assortiment hebben. Hier staat een combinatie van een letter en een nummer bij, dit zet u in het opmerkingen bij het product die u wilt. Wilt u meerdere bandjes, maar in verschillende kleuren? Dan moet u deze per stuk in uw winkelwagen zetten.

Wat is Paracord?
Paracord heeft deze naam gekregen doordat het in de tweede wereldoorlog werd gebruikt door Amerikaanse parachutisten. Na de landing werd dit touw afgesneden om daarna voor andere doeleinden gebruikt te worden.
Er zijn verschillende soorten paracord, wij gebruiken alleen US paracord, wat de allerbeste is als je kijkt naar kwaliteit.

Wij gebruiken type 1, 2 en 3 paracord. Dit betekend de dikte van het draad en dus ook hoe sterk het is. Zo kan type 1 per draad 45kg dragen, terwijl type 2 181kg en type 3 249kg per draad aan breekkracht heeft. Doordat wij meerdere draden per product gebruiken, maakt dit het dus erg sterk. Hoe hoger het type, hoe dikker de band wordt. Wij streven ernaar om uiteindelijk het grootste gedeelte van het assortiment in alle 3 de types te kunnen leveren, waardoor alles volledig naar wens is en dus ook de uiteindelijke breedte van de band beslist kan worden.